GRØN klasse 1 dages kørekursus Fredag d. 14. juni

2.290,00 DKK

Model/Varenr.: 24-GR0614
Lagerstatus: På lager
stk.

Grøn er klassen for dig, som vil være en mere sikker motorcyklist ude på landevejene, og/eller dig som bogstavelig talt er helt grøn i bane-sammenhæng, og som gerne vil lære at køre de rette linier i kurverne. Erfaring fra en eller flere dage i Grøn klasse på Racing4Fun (eller tilsvarende kørekursus) er en forudsætning for at køre i de hurtigere klasser.

Disse klasser afvikles som kørekursuser i svingteknik, og deltagerne placeres efter kompetence på tre forskellige hold, hvor de dagen igennem følger Racing4Fun's masterkørere. Alle grønne hold kører langsomt på langsiden, som bruges til deltagernes skift af position bag masterkøreren.

Deltageren kan eventuelt rykke til en trackday-klasse (Blå eller Rød) i løbet af dagen, hvis masterkøreren vurderer, at klasseskiftet er forsvarligt. I såfald skal det dog understreges, at forsikrings-dækningen bortfalder. Ved klasseskift fra Grøn til en anden klasse refunderes en eventuel forskel i deltagergebyr ikke. Hvis du fejlagtigt har tilmeldt dig en hurtigere klasse, skal du betale et tillæg på 250 kr., hvis du flyttes til Grøn.

I både Grøn og Grøn Basic kan du deltage med passager uden merpris. 

 

Vigtigt: Hvis du er forsikret hos Gjensidige,Mondux, Topdanmark, Codan, Tryg, Alm. Brand, Bauta eller Runa, dækker din kaskoforsikring ved kørsel i Grøn klasse og Grøn Basic. Tryg giver 5% rabat på forsikringspræmien, hvis du har taget et kørekursus i Grøn klasse eller Grøn Basic på din nuværende motorcykel. Har du skiftet motorcykel siden, skal du gennemføre en ny dag i Grøn klasse eller Grøn Basic for at opnå rabatten. Er du i tvivl om dækningen, så anbefaler vi, at du kontakter dit forsikringsselskab.