Her er de mest almindelige spørgsmål og svar

FAQ

 

Hvor ligger banen? 

Ring Knutstorp ligger lige udenfor Kågerød i Skåne, og banen er nem at finde. Kommer du med færgen fra Helsingør, skal du blot køre ad E4-motorvejen mod Stockholm, indtil du kommer til afkørslen ved vej 110. Herfra følger du vej 110, indtil vej 109 dukker op på venstre hånd. Du følger vej 109 gennem Kågerød, og straks efter denne by findes indkørslen til banen på venstre hånd. Fra Øresundsbron skal du følge E20 udenom Malmø og køre fra motorvejen ved vej 108. Den følger du, indtil vej 109 kommer på venstre hånd. Følg vej 109 mod Kågerød. Banen ligger på højre hånd umiddelbart før byen.

 

Hvad tid skal man møde?

Du skal være på banen senest kl. 7.00 for at være rettidigt fremme til check in, tildeling af deltagernummer, teknisk kontrol og briefing. Deltagere, som ikke overværer morgenens briefing, eller som ikke har checket ind inden kl. 8.00, kommer ikke ud at køre.

 

Hvor meget må motorcyklen larme?

Racing4Fun afholdes på såkaldt bulderfri dage med en støjgrænse på 95 dB ved forbikørsel. Du skal altså køre med enten standardudstødning eller med en effektiv dB-killer.

 

Kan jeg give en dag med Racing4Fun som gave?

Ja. Du kan med et R4F-gavekort glæde andre med den store oplevelse, som en dag med Racing4Fun er for enhver motorcyklist. Se mere her https://racing4fun.dk/tilmelding/6-gavekort-til-racing4fun-2024/ hvor du også kan downloade et gavekort, som du selv kan printe.

 

Kan man overnatte i ryttergården?

Ja. Fra kl. 19.00 dagen før arrangementet er der mulighed for at slå telt op eller opstille campingvogn i ryttergården. Alternativt kan der overnattes i en af de 14 firepersoners bjælkehytter, som kan bookes via https://ringknutstorp.com/boende/ – alternativt på Tre Stjärnor i Kågeröd, som ligger blot tre km fra banen, eller på Røstunga Vandrerhjem, som ligger lidt længere væk.

 

Er der toilet og badefaciliteter i ryttergården?

Ja. Og der er som regel masser af varmt vand. Det koster ikke noget at benytte badefaciliteterne.

 

Kan man købe mad og drikke i ryttergården?

Ja. I Ring Knutstorp's cafeteria kan du spise morgenmad og frokost til rimelige priser. Aftensmad skal bestilles om formiddagen.

 

Kan man købe benzin i ryttergården?

Desværre ikke. Men nærmeste tank ligger i Kågerød, mindre end to km fra banen.

 

Er der en ambulance til stede?

Ja. Skulle uheldet være ude, holder et beredskab med ambulance og kyndigt personel klar til at hjælpe.

 

Må man medbringe sin egen instruktør?

Nej! Al instruktion foretages af Racing4Funs's masterkørere, som kendes på deres flourescerende gule armbind. Du kan dog uden beregning bestille en privat lektion med en R4F-masterkører i Blå og Rød klasse.

 

Er det rigtigt, at det koster 100 kr. at spørge Klavs, om han har hørt vejrudsigten?

Ja! For vi kan alligevel ikke lave om på vejret. Og dagen kan sagtens blive både sjov og udbytterig, selv om det regner. Beløbet opkræves på stedet, og det går ubeskåret til en hjælpefond for ligge/lægge-blinde radio- og TV-værter.

 

Er det obligatorisk at bære H2O-badesandaler i ryttergården?

Ja. Men kun i tidsrummet 17.00-9.00. Tod’s mokkasiner samt sneakers fra Nike og New Balance accepteres dog også.