GRØN PLUS 2 dages kørekursus Lørdag den 27. juli / Søndag den 28. juli 2019

2.990,00 DKK

Ingen bedømmelse
Model/Varenr.: 19-327612
Lagerstatus: På lager
stk.

 

Grøn Plus, er klassen hvor du deltager i Grøn Basic den første dag og i Grøn klasse den anden. Prisen for de 2 dage er 2990 kr. 

Grøn er klassen for dig, som vil være en mere sikker motorcyklist ude på landevejene, og/eller dig som bogstavelig talt er helt grøn i bane-sammenhæng, og som gerne vil lære at køre de rette linier i kurverne. Erfaring fra en eller flere dage i Grøn klasse på Racing4Fun (eller tilsvarende kørekursus) er en forudsætning for at køre i de hurtigere klasser.

 

Disse klasser afvikles som kørekursuser i svingteknik, og deltagerne placeres efter kompetence på tre forskellige hold (langsomt/medium/hurtig), hvor de dagen igennem følger Racing4Fun's masterkørere.

Alle grønne hold kører langsomt på langsiden, som bruges til deltagernes skift af position bag masterkøreren.

 

Deltageren kan eventuelt rykke til en trackday-klasse (Blå eller Rød) i løbet af dagen, hvis masterkøreren vurderer, at klasseskiftet er forsvarligt. I såfald skal det dog understreges, at forsikringsdækningen bortfalder. Ved klasseskift fra Grøn til en anden klasse refunderes en eventuel forskel i deltagergebyr ikke. Hvis du fejlagtigt har tilmeldt dig en hurtigere klasse, skal du betale et tillæg på 250 kr., hvis du flyttes til Grøn.

 

I både Grøn og Grøn Basic kan du deltage med passager uden merpris. 

 

Vigtigt: Hvis du er forsikret hos Gjensidige, Mondux, Topdanmark, Codan, Tryg, Alm. Brand, Bauta eller Runa, dækker din kaskoforsikring ved kørsel i Grøn klasse og Grøn Basic. Tryg giver 5% rabat på forsikringspræmien, hvis du har taget et kørekursus i Grøn klasse eller Grøn Basic på din nuværende motorcykel. Har du skiftet motorcykel siden, skal du gennemføre en ny dag i Grøn klasse eller Grøn Basic for at opnå rabatten. Er du i tvivl om dækningen, så anbefaler vi, at du kontakter dit forsikringsselskab.

 

Dette er et 2 dags kursus - du får mere træning og vi belønner dig med rabat på prisen.